Stok achter de deur

Als klein meisje ruimde ik de houten blokken van mijn broertjes al op, ik kon niet tegen rommel. En dat is eigenlijk altijd gebleven. Ik breng graag orde aan in chaos, rommel vind ik zóóó ongezellig. Ik ben getrouwd met een hele lieve én opgeruimde man, wat heerlijk! Maar wél met twee puberkinderen. En die kunnen behoorlijk veel rommel achterlaten, wat een beproeving is dat soms ;)!Ik werk al vijfentwintig jaar in het communicatievak. Met heel veel plezier. En toen ineens kwam de opleiding tot professional organizer op mijn pad en ik dacht, goh, is dat een vak?! En wat een leuk vak is dat! Ik durf te zeggen dat ik er goed in ben. Inmiddels maak ik me op voor mijn eerste proefklant en ik vind het superleuk. Wat heerlijk om mensen te kunnen helpen om orde te scheppen in hun huis, administratie, agenda en daarmee ook in hun hoofd.


Heb jij ook behoefte aan een beetje orde in de chaos en kun je wel een stok achter de deur gebruiken? Ik help je graag!

Reacties

Populaire posts