Openingsactie maand september: gratis intakegesprek

Wil jij meer rust en ruimte in je leven? Maak dan gebruik van de openingsactie van 'Opgeruimd met Carmen': nieuwe klanten krijgen in de maand september een gratis intake- of kennismakingsgesprek ter waarde van 60 euro. 

Een frisse start na de zomervakantie
Nog meer dan in januari hebben mensen na de zomervakantie behoefte aan een frisse start. We bezoeken weer massaal de sportschool, beginnen met een nieuwe studie of baan én willen een schoon en opgeruimd huis. Omdat we weer meer tijd in huis doorbrengen vanwege de komende herfst- en winterperiode, is rust en ruimte in huis weer belangrijker dan ooit. Niet iedereen krijgt dat 1-2-3 zelf voor mekaar. Mensen die wel een duwtje in de rug kunnen gebruiken, kunnen bij mij terecht.

Wat doet een professional organizer?
Tijdens een kennismakings- of intakegesprek ga ik samen met de klant door het huis en bepalen we samen waar jij het meest bij gebaat bent. In veel gevallen is dat een vol huis  dat opgeruimd moet worden, maar je kunt ook behoefte hebben aan hulp bij de administratie. Of wellicht zijn de taken in het huishouden niet goed verdeeld maar is het lastig om dit om te buigen. Vaak lukt het alleen niet om hier verandering in te brengen. Een professional organizer gaat samen met de klant aan de slag. Ze helpt, stelt kritische vragen, maar zet je ook aan het werk. Dit doen we stap voor stap, per ruimte in huis. Daarbij beginnen we met een ruimte waar je veel komt én die het hardst nodig is om aan te pakken, zoals de woonkamer of de keuken. Samen kunnen er bergen worden verzet. En het is mooi wat dat oplevert. Molenaar: “Het is verbazingwekkend wat een opgeruimde keuken met iemand kan doen! Na één werksessie bij Angela uit Doetinchem zag ik al een ander mens. Ze had er zin in en na deze opdracht is ze zelf actief aan de slag gegaan. En dat is precies wat ik wil bereiken!” 

Ulftse Marie Kondo
Molenaar volgt de opleiding ‘professional organizer’ bij Els Jacobs van De Huishoudcoach. Een praktische en degelijke training met veel vakkennis en praktijkvoorbeelden, inclusief een stage. Deze opleiding gaat vooral uit van de Nederlandse klant, in tegenstelling tot Marie Kondo, de wereldberoemde Japanse opruimgoeroe die niet per ruimte, maar per categorie (boeken, cd’s) opruimt. Molenaar (een paar koppen groter dan de Japanse) kiest liever voor de Nederlandse aanpak met een nuchtere Achterhoekse twist met oog voor de klant én een dosis lef en energie. 

Contact
Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen en gebruik maken van de speciale openingsactie in de maand september? Stuur dan vandaag nog een mail naar carmen.molenaar@gmail.com of bel me voor een afspraak op (06) 5320 4347. 

Reacties

Populaire posts