De schaamte voorbijIk wist niet dat ik het in me had, mezelf verkopen. En ik doe het nu als een dolle. En weet je wat? Ik vind het nog leuk ook!

Ik ben begonnen als professional organizer en nu bezig met het opbouwen van een netwerk. Mezelf verkopen dus, vertellen dat ik er ben, roeptoeteren!

Naast het verspreiden van mijn flyer onder potentiĆ«le klanten, berichten op mijn website en aanwezig op social media, ben ik een praatje gaan maken bij diverse woonwinkels, kringloopbedrijven en makelaarskantoren. En iedereen stond open voor mijn dienstverlening en wilde mijn materiaal hebben. De meesten gaven het zelfs een mooi plekje, wat een opsteker! 

Vorige week zaterdag waren we op pad met mijn schoonouders en was ik dus niet met mijn bedrijf bezig. En zelfs dan zie ik nog kans om een praatje te maken met de verkoopster van 'Appel en Ei' in Zutphen en haar mijn kaartje te geven. Ik was trots op mezelf, dit had ik vroeger nooit gedurfd! 

Ook bij de huisarts zie ik kansen. Weet je hoeveel mensen er wekelijks in de wachtkamer zitten? Jawel, ook hier liggen mijn kaartjes in de wachtkamer en de huisarts weet nu ook wat ik doe, hoe cool is dat ...?!

Kortom, ik ben lekker bezig en ik krijg er energie van. Nu die klanten nog .... #geduldiseenschonezaak #geduldisnietmijnsterkstekant

Reacties

Populaire posts