Doe mee met de Combinatie Challenge!

Ik ben bezig met de Combinatie Challenge van Marije Douma @thesustainablecollective. Superleuk én duurzaam! 

Kijk met andere ogen naar je garderobe 

Heb jij je kledingkast al herfst- en winterklaar?! En ren je nu naar de winkel om 'm aan te vullen met nieuwe items?! Ho ... stop!! 

Marije daagt je uit om geen nieuwe kleding te kopen, maar om met andere ogen naar je eigen garderobe te kijken en nieuwe combinaties te maken. Minder kleding kopen bespaart zóveel water, Co2 en chemicaliën! Wist je dat een gemiddelde Nederlander 173 items in de kast heeft? Dat is absurd! En zo'n vijftig stuks zijn de afgelopen zeven jaar niet eens gedragen!

Maak nieuwe combinaties!

En weet je wat?! De challenge werkt! De combinatie op de foto had ik nog nooit gedragen. Superleuk jasje, maar het hing maar in mijn kast, zonder er ooit uit te komen maar te mooi om weg te doen (en ik hóu zo van streepjes). En samen met deze groene broek die ik afgelopen zomer bij Appel en Ei kocht een hele leuke, frisse combinatie. 

Ik heb nu de eerste drie dagen gedaan en combinaties gemaakt waar ik niet eerder aan gedacht had! Zo heb ik felle, effen kleuren gecombineerd (colour blocking). En print op print (vond ik persoonlijk best heftig). Komend weekend ga ik met het laatste onderdeel aan de slag: dress down: het combineren van feestkleding op een gewone dag.

Advies op maat van Marije

Voor deze challenge ga ik telkens opnieuw door mijn garderobe, maak onverwachte combinaties en fotografeer ze ook direct even. Voor mezelf (dan kan ik het niet vergeten) én voor Marije, die ik trots laat zien wat ik gedaan heb en die me advies geeft over mijn nieuwe combinaties. 

Doe je ook mee?!

Hulp bij het opruimen

Moet je nog aan de slag met je kledingkast en kom je er alleen niet uit? Dan weet je toch dat ik je kan helpen, he?! Als professional organizer help ik mensen bij het opruimen van hun huis en dat kan dus ook de kledingkast zijn. We gaan samen aan de slag en jíj bepaalt wat je weg wil doen, dat zal ik niet voor je doen. Maar ik kan je wel helpen. Ik weet zeker dat het werkt en dat het lucht geeft in je kledingkast!Reacties

Populaire posts