Geslaagd als professional organizer!!Els Jacobs spreekt mooie woorden en overhandigt certificaat en roos
Gisteren had ik mijn laatste trainingsdag van de opleiding Professional Organizer voor Particulieren. Het was weer een inspirerende, leerzame dag die we afsloten met elevator pitches, bloemen, een certificaat én mooie woorden van onze trainer Els Jacobs. Zó leuk dat we door Els werden verwelkomd als nieuwe collega's!

Els Jacobs: "Dit is niet het einde, maar het begin. Welkom nieuwe collega's!"

Mijn opleiding is nu officieel afgerond en ik kan nu volle kracht vooruit. Nu was ik natuurlijk al lang begonnen om te vertellen wat ik ga doen ik krijg hierop ook al heel veel positieve reacties. Ik heb super veel zin om aan de slag te gaan en mensen te helpen met het opruimen van hun huis en het op orde brengen van hun administratie, agenda of huishouden. 

Geen oordeel

Ik besef dat het best lastig zal worden. Want ook al weet je wel dat je moet opruimen, om hier nu iemand voor in te huren, is wellicht een hele stap. Probeer het toch maar. Het doet geen pijn en natuurlijk zal ik je ook niet veroordelen. Ik ben er juist om je op weg te helpen, stap voor stap. Zodat je daarna zelf verder kunt.

De Huishoudcoach

Die hulp komt ook van Els Jacobs en haar trainers van De Huishoudcoach. Hoe fijn is dat! Want mijn mede-cursisten en ik beginnen natuurlijk net. En al hebben we een goede opleiding gevolgd en stage gelopen, we zullen in het begin nog best lastige situaties tegenkomen. Hoe fijn is het dan om Els, Beeuwkje, Irene of Irma te kunnen bellen en hen als ervaren organizers om advies te kunnen vragen! 

Ik wens mezelf én mijn medecursisten heel veel plezier en succes. Ik heb er zin in!!


Certificaat de Huishoudcoach en roos

Reacties

Populaire posts