Online en telefonisch opruimadvies door gedeeltelijke lockdown

Een week geleden had ik mijn eerste opruimspreekuur bij het Schaftlokaal in Ulft. Ik had nog geen aanloop, maar al wél besloten om door te gaan. Het opruimspreekuur is een nieuw fenomeen, maar ook mijn dienstverlening is relatief nieuw. Dat moet je even de tijd geven. En dan vertelt Mark Rutte dat alle horeca dichtgaat! Daar gaat mijn spreekuur in het Schaftlokaal!

En net op dat moment verschijnt er in de Ulftse Krant een prachtig artikel over mijn opruimadvies, dat is me ook wat! 

Lees je mijn artikel en was je van plan om de volgende keer even langs te komen? Bel, mail of app me dan wanneer het jou uitkomt! We kunnen met elkaar bellen, je kunt me via Teams of Zoom je huis laten zien en je opruimvragen aan me stellen. Laat deze coronacrisis je niet weerhouden om contact met me op te nemen en in je huis aan de slag te gaan.  


Reacties

Populaire posts