Ik wens iedereen een gezond en opgeruimd 2021!

 

2020 was een raar jaar, dat zal iedereen met me eens zijn. Maar het bracht ook mooie dingen. 

Pien

Op de ochtend dat ik begon met mijn opleiding tot professional organizer kreeg ik een telefoontje van mijn broer Frank: Pien was geboren! Inmiddels is Pien alweer zes maanden oud en wat een lief meisje! Ik vind het heerlijk om met haar te knuffelen. Ze is sprekend mijn broer, ik mis alleen de krulletjes ;)

Opgeruimd met Carmen

Mijn opleiding heb ik afgerond. Veel geleerd en leuke mensen ontmoet. Het geeft zoveel energie om iets nieuws te doen. Inmiddels zet ik voorzichtig de eerste stappen op het pad van ondernemer zijn met Opgeruimd met Carmen. Ik hoop in 2021 veel mensen te helpen met het opruimen van hun huis of het op orde brengen van hun agenda, administratie of huishouden. Ik wil in het nieuwe jaar graag verder gaan met mijn maandelijkse opruimadvies in het Schaftlokaal (iedere eerste woensdag van de maand). 

Hoogwatercampagne

En ook in mijn werk als communicatieadviseur bij het waterschap heb ik flink wat kunnen doen, ondanks corona. Een fantastische hoogwatercampagne gedraaid, diverse online bijeenkomsten georganiseerd en veel 'groene' acties, samen met gemeenten opgezet. Ik hoop mijn collega's bij het waterschap en gemeenten in het nieuwe jaar weer in het echt te ontmoeten en elkaar in de ogen te kunnen kijken (zonder leesbril ;)). 

Gewone dingen doen

Ik wil ook graag weer op een terrasje zitten, festivals bezoeken en spontaan even bij mijn ouders thee drinken. Laten we hopen dat dit allemaal weer kan in 2021. En dat die normale dingen die nu zo bijzonder lijken straks ook gewoon weer kunnen. 

Ik wens iedereen een gezond en opgeruimd 2021!

Reacties

Populaire posts