Bijzondere vondsten tijdens het opruimen

 

Ik heb net een opdracht afgerond bij mensen die hun huis willen verkopen, maar die eerst flink moesten opruimen. En daar konden ze wel wat hulp bij gebruiken. Ik heb gedaan wat nodig was; of dat nu het ontruimen van de zolder was, het opruimen of leegmaken van kasten of de styling van de woning.

Loopafstand van het centrum

Hun huis is een opknapper. Op de eerste verdieping moet bijvoorbeeld een badkamer worden gemaakt (die is er nu nog niet). Je moet dus wel twee rechterhanden hebben, maar dan kun je er een prachtig huis van maken. De basis is goed: een ruim huis in boerderijstijl, een flinke achtertuin in een rustige straat, op loopafstand van het centrum van Ulft en de scholen.

Gekke dingen

Wat verzamelt een mens veel in zijn leven. En wat kom je soms gekke dingen tegen. Spullen waarvan je niet meer wist dat je ze had. Of met een mooie herinnering die je terugbrengt naar dat lieve vriendje uit je middelbare schooltijd. Bij deze mensen kwam ik wel iets heel bijzonders tegen: tanden. Of eigenlijk: kiezen. Heel veel kiezen. De heer des huizes was tandtechnicus en maakte onder andere gebitten. En deze stonden in aparte lades in de schuur. Wat moet je ermee? Helemaal niets! Dus ik mocht ze weggooien, maar wel eerst even een foto voor mijn verzameling ‘bijzondere vondsten tijdens het opruimen’.

Wat bewaar jij?

Bewaar jij ook iets bijzonders of geks? En waar heb je moeite mee om weg te doen, terwijl je het eigenlijk niet gebruikt en nooit naar omkijkt?

Het genoemde huis is inmiddels verkocht via Heutinck Makelaardij.

Deze bos bloemen ontving ik als dank, wat lief!


Reacties

 1. Een huis verkopen en wat daaraan vooraf gaat.
  Het lijkt allemaal erg simpel maar men weet niet wat er zoal wordt verzameld. Via makelaardij Heutinck kwamen we in contact met Carmen Molenaar, een echte opruim goeroe. Grote container voor de deur en inladen maar. Wij waren heel blij met de hulp van Carmen want zonder haar was het ons nooit gelukt. Samen hebben we de klus geklaard. Vlak voor de komst van de fotograafnog even de puntjes op de i gezet, zoals Carmen dat zei. Het huis is zo goed als leeg en leuk aangekleed. We hopen op een goede afloop en hebben vertrouwen in de kunst van het ontruimen! Dank aan Carmen en we wensen haar veel succes in de toekomst!

  Han en Zwaan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor deze mooie reactie, Han en Zwaan! En succes met de verkoop!

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts