Het is lente, lekker aan de slag!


Het is koud vandaag en we kunnen nog niet in de tuin zitten. Maar dat gaat vast snel veranderen. Maak gebruik van het koude weer en zorg dat je klaar bent voor het komende voorjaar. Ga lekker opruimen, pak je kledingkast aan zodat jij er straks helemaal klaar voor bent!

Handige opruimtips

  • Het is fijn om niet in het wilde weg te beginnen met opruimen. Ik geef je graag tips voor het opruimen in het algemeen.
  • Heb jij je zomerkleding al uitgezocht? Zo fijn, want dan weet je wat je nog hebt (en waar je blij mee bent) als we hopelijk na 21 april weer 'vrij' kunnen winkelen. Ik geef je graag tips voor het opruimen van je kledingkast

Durf!

Hou jij van verandering? Ik vind het heerlijk om af en toe de boel om te gooien. Zo hadden we al bijna drie jaar een fotowand met dierbare zwart-wit foto's aan de muur. Prachtig en ik keek er vaak naar. Hoe leuk om de foto's te vervangen door planten? Het geeft een hele andere sfeer, staat superleuk om zorgt zelfs voor een zuivere lucht in huis! Wat zou jij willen aanpakken in huis?



Reacties

Populaire posts