Maar waarom dan niet?!

Als professional organizer help ik mensen om orde aan te brengen in hun huis, maar ik doe ook de styling voor de verkoop, ook wel vastgoedstyling genoemd. Wist je dat je huis 6 tot 10% meer opbrengt als je een vastgoedstylist in de arm neemt? 

Een schijntje

Ik was afgelopen weekend in Bergen en Bergen aan Zee. En dan kijk ik graag welke huizen er te koop staan. Ik zag twee prachtige huizen in Bergen, beide rond de 2 miljoen euro. Het verbaast mij dat deze huiseigenaren geen vastgoedstylist hebben ingeschakeld. Deze kosten bedragen slechts een fractie van de verkoopprijs. Wat houdt hen tegen?

Hoe dan?

Ik zie een peertje in plaats van een volwaardige lamp aan de muur; een armetierig plastic douchegordijn; een lelijk bistrosetje in een prachtige ruimte die beter verdient; een veel te drukke wand in de woonkamer; een rommelig 'zijhuis'; een volle garderobe met teveel jassen; een verzameling huisjes die mij compleet afleidt van de prachtige Siemens-keuken en rommel bovenop de kast. Ik was hier graag als een werveldwind door het huis gegaan om orde aan te brengen en het huis nét wat beter uit de verf te laten komen. 

verzameling huisjes leidt af van prachtige Siemens-keuken

te drukke hoek met teveel spullen in open stellingkast

rommelig geheel in een prachtige ruimte

rommel op de kast

te volle garderobe

geen mooie lamp, maar een peertje

zeer rommelig geheel

prachtige ruimte als bonus, maar veel te vol

een plastic douchegordijn

Reacties

Populaire posts