De handen uit de mouwen!

Opgeruimd en sfeervol

Als vastgoedstylist steek ik graag de handen uit de mouwen. Ik geef niet alleen opruimadvies, ik help de bewoners ook daadwerkelijk om het huis verkoopklaar te maken: opgeruimd én sfeervol. Ik ben daarbij continu op zoek naar mooie en betaalbare spullen die ik voor mijn opdrachten kan gebruiken. Afgelopen week had ik geluk want ik vond in korte tijd prachtige spullen. En dat was ook nodig, want veel tijd had ik niet: op woensdag deed ik het intakegesprek, op donderdag was de styling al.

Aan het werk!

Op woensdagochtend deed ik het intakegesprek en zette de bewoners flink aan het werk om op te ruimen. Zo moest al het speelgoed van hun zoontje weg (in dichte bakken is prima, los is veel te rommelig). Ook alle knuffels op zijn slaapkamer moesten logeren bij opa en oma. En de keuken, het kastje in de woonkamer dat volstond met foto's en het keyboard moest opgeruimd worden. Terwijl de bewoners die middag gingen opruimen, zocht ik mooie spullen die pasten bij de kleur van de bank, de muur van de slaapkamer en het schilderij in de woonkamer. Ik slaagde onder andere zeer goed bij de kringloopwinkel in Gendringen waar ik voor een prikkie prachtige spullen vond die perfect pasten in dit huis. Ik was op de fiets (lekker duurzaam, dacht ik), maar moest toch de auto ophalen om alle spullen te vervoeren!

Donderdagochtend om half 9 gingen we van start. De bewoners maakten de tuin in orde (ik had ook planten voor de plantenbakken meegenomen) en ik stylde het complete huis, van onder tot boven. Alle meegebrachte spullen kregen een mooie plek in de woning en combineerde ik met de aanwezige spullen.

Mix van bestaande en nieuwe spullen

De enorme zwarte vazen die op de vensterbank stonden, kregen een plekje op één van de slaapkamers en de badkamer. De prachtige bruine vazen die boven stonden, kleurden mooi bij de bank in de woonkamer. De foto's van hun zoontje verhuisden naar de gangkast en verving ik door een neutraal schilderij dat paste bij de bank en de roze kussens. Wist je dat roze heel mooi bij bruin staat? Kortom: met een juiste mix van bestaande én nieuwe spullen ontstond een prachtig huis. Dat natuurlijk al prachtig was, maar door de juiste styling nét iets beter gepresenteerd werd. En doordat de spullen in de woning blijven, ziet het huis er straks bij de bezichtiging net zo mooi uit als op Funda.

Een zo hoog mogelijke prijs voor je woning

Ik nam afscheid van zeer tevreden bewoners die met andere ogen naar hun woning keken én een blije makelaar die ook dit huis makkelijk kan verkopen. Natuurlijk is dat in deze tijd niet zo moeilijk, maar ook dan wil je je woning optimaal presenteren én een zo goed mogelijke prijs voor je woning.

Meer info?

Ben je geïnteresseerd om jouw woning te laten stylen voor de verkoop van je woning? Op de pagina vastgoedstyling vind je meer info en de tarieven. Of neem even contact met me op. 
Het huis dat ik het aangepakt, staat NU te koop via funda


Ik plaatste hier roze kussens op de bank, een nieuw schilderij erboven en leuke accessoires voor het raam, op het bijzettafeltje en op de tv-tafel


De slaapkamer vóór styling
 
De slaapkamer ná styling

Reacties

Populaire posts