Vastgoedstyling

De meeste mensen hebben teveel spullen. Dit hoeft geen probleem te zijn. Maar als je je huis wil verkopen, kan dit wel tot problemen leiden. Je huis moet er voor de foto's op funda.nl en de komende bezichtingen superstrak uitzien. Maar hoe dan?! 

Goede investering

Als professional organizer help ik je om je huis op te ruimen. Als vastgoedstylist help ik jou om je huis verkoopklaar te maken en zo optimaal mogelijk te presenteren voor de verkoop. Woningen die door een vastgoedstyliste onder handen genomen zijn, leveren over het algemeen zelfs zes tot tien procent meer op. Je hebt je investering er dus snel uit! Ik ben erkend vastgoedstylist, opgeleid door Kirsten Slager van House of KIKI.

Rustiger, groter en lichter 

Ik style je huis zó dat een toekomstige koper zijn of haar spullen er zo in ziet. Ik houd het zo ruimtelijk en neutraal mogelijk, zonder dat het ongezellig wordt. 

Lees mijn blogbericht over een opdracht waarbij ik opruimadvies en verkoopstyling heb gecombineerd. Op de pagina referenties lees je wat anderen van mijn werk vinden. 

Voor en na stylingReacties

Populaire posts