Vastgoedstyling


De meeste mensen hebben teveel spullen. Dit hoeft geen probleem te zijn. Maar als je je huis wil verkopen, is dat lastig. Je huis moet er voor de foto's op funda.nl en de komende bezichtigingen superstrak uitzien. Maar hoe dan?! 

Goede investering

Als professional organizer help ik je om je huis op te ruimen. Als vastgoedstylist help ik jou om je huis verkoopklaar te maken en zo optimaal mogelijk te presenteren voor de verkoop. Woningen die door een vastgoedstyliste onder handen genomen zijn, leveren over het algemeen zelfs zes tot tien procent meer op. Je hebt je investering er dus snel uit! Verkoop je je huis met overwaarde? Dan kun je de kosten voor styling aftrekken. Vraag ernaar bij je financieel adviseur. Ik ben erkend vastgoedstylist, opgeleid door Kirsten Slager van House of KIKIIk style je huis zó dat een toekomstige koper zijn of haar spullen er zo in ziet. Ik houd het zo ruimtelijk en neutraal mogelijk en breng sfeer in je woning. 

Tarieven 

Ik hanteer verschillende tarieven, afhankelijk van je wensen en je budget. Twijfel je? Neem dan vrijblijvend even contact met me op. 

Styling Basic: € 195

 • Intakegesprek met opruimadvies
 • Styling met bestaande materialen
 • Checklist met handige tips voor bezichtiging

·       Tijdens een intakegesprek geef ik je opruimadvies. Hiermee kun je alvast zelf aan de slag. Vervolgens style ik je woning met de aanwezige meubelen en accessoires zodat deze zo opgeruimd, neutraal en sfeervol mogelijk wordt gepresenteerd. Ik adviseer je om de ruimtes zoveel mogelijk in gestylde staat te houden wanneer potentiële kopers het huis bezichtigen.

Styling Plus: € 295

 • Intakegesprek met opruimadvies en inventarisatie benodigd materiaal
 • Styling met bestaande én nieuwe materialen ter waarde van € 80;
  daarna zijn de spullen eigendom van de woningeigenaar
 • Checklist met handige tips voor bezichtiging 

Tijdens een intakegesprek geef ik je opruimadvies en inventariseer ik welke spullen er nodig zijn voor de styling. Met het opruimadvies kun je alvast zelf aan de slag. Vervolgens koop ik spullen die jouw woning zo optimaal mogelijk presenteren. Dan style ik je woning. Ik maak daarbij zoveel mogelijk gebruik van de aanwezige meubelen en accessoires en vul deze aan met eigentijdse accessoires die aansluiten bij de kleuren en stijl van je woning. Denk hierbij onder andere aan beddenspreien, kussens en vaasjes zodat je huis zo opgeruimd, neutraal en sfeervol mogelijk wordt gepresenteerd. Deze spullen, ter waarde van € 80 worden eigendom van de woningeigenaar. Ik adviseer je om de ruimtes zoveel mogelijk in gestylde staat te houden wanneer potentiële kopers het huis bezichtigen.

Styling Luxe: € 395

 • Intakegesprek met opruimadvies en inventarisatie benodigd materiaal
 • Styling met bestaande én nieuwe materialen ter waarde van € 150;
  daarna zijn de spullen eigendom van de woningeigenaar
 • Checklist met handige tips voor bezichtiging 

Tijdens een intakegesprek geef ik je opruimadvies en inventariseer ik welke spullen er nodig zijn voor de styling. Met het opruimadvies kun je alvast zelf aan de slag. Vervolgens koop ik spullen die jouw woning zo optimaal mogelijk presenteren. Dan style ik je woning. Ik maak daarbij zoveel mogelijk gebruik van de aanwezige meubelen en accessoires en vul deze aan met eigentijdse accessoires die aansluiten bij de kleuren en stijl van je woning. Denk hierbij onder andere aan beddenspreien, gordijnen, kussens, vaasjes, planten zodat je huis én tuin zo opgeruimd, neutraal en sfeervol mogelijk worden gepresenteerd. Deze spullen, ter waarde van € 150 worden eigendom van de woningeigenaar. Ik adviseer je om de ruimtes zoveel mogelijk in gestylde staat te houden wanneer potentiële kopers het huis bezichtigen.

Styling Leegstaande woning of modelwoning: vanaf € 995

 • Intakegesprek met inventarisatie benodigd materiaal
 • Offerte op maat op basis van wensen woningeigenaar en grootte woning 
 • Minimale huurtijd: 1 maand (in overleg langer)
Is je woning leeg? Het is voor potentiële kopers lastig om zich voor te stellen hoe de lege ruimtes er gemeubileerd uitzien en of hun tweepersoonsbed erin past. Ik kan jouw lege woning inrichten en stylen zodat deze zo optimaal mogelijk gepresenteerd wordt. 

Referenties

Op de pagina referenties lees je wat anderen van mijn werk vinden. 
Reacties

Populaire posts