Hoe verdelen jullie de taken in huis?!


Vanochtend hing de was al vroeg te wapperen aan de lijn, vóór mijn eerste werkoverleg in Teams. Heerlijk vind ik dat; het ziet er zo gezellig en huiselijk uit; de was ruikt lekker fris én het is duurzaam! 


Derde lesdag professional organizer

Normaal gesproken verschonen we de bedden en maken we schoon op vrijdag. Maar morgen heb ik mijn derde lesdag van mijn opleiding tot professional organizer. Geen tijd voor mijn eigen huishouden dus! Daarom vandaag tussen het werk door wat wasjes gedraaid en na het avondeten stak iedereen de handen uit de mouwen. In een mum van tijd was alles schoon en opgeruimd! 


Hoe verdelen jullie de taken in huis?


Hoe heb jij het thuis geregeld? Verdelen jullie het huishoudelijk werk of is één iemand altijd de klos? Wist je dat een professional organizer je ook kan helpen om de taken in huis beter te verdelen? Ik hoor het wel als je hulp nodig hebt ;)!

Reacties

Populaire posts