Mij niet bellen!

Les 1 in de opleiding voor professional organizer: benader mensen niet pro-actief, zij moeten zélf toe zijn aan hulp en jou benaderen. Maar je wordt wat ongeduldig, bent toe aan een volgende opdracht én je ziet de prettige chaos bij de Meilandjes die toevallig ook in de Achterhoek wonen. Ik rook een kans ...

Ik heb voor de Meilandjes dus een uitzondering gemaakt: ik heb ze een leuke kaart met wat lekkers en mijn flyer en visitekaartje gestuurd. De boodschap: kan ik jullie helpen om jullie prettige chaos te stroomlijnen?! 

Deze prettige chaos laten ze graag zo. Helemaal prima natuurlijk en wie ben ik om dat anders te willen? Iedereen leeft op z'n eigen manier, met of zonder chaos. Pas als het je stoort en het lukt je niet om het zelf op te lossen, bel je mij.

Ontzettend leuk dat de Meilandjes mij een persoonlijke kaart hebben gestuurd. Misschien bellen ze nog wel als ze verhuizen naar Noordwijk, ze hebben nu mijn nummer ... 

Reacties

  1. Leuk! Gedurfd en mooi opgeschreven. Ik moest glimlachen aan het eind! Ze denken nu vast aan jou mochten ze toch later nog hulp willen 😁

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel voor je compliment! Ja, dat hoop ik dus ook 😜!

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts